FAQ / FAQ / FAQ /

TICKETS

Wanneer start de reguliere sale

Onze ticketsale is gestart op woensdag 18 september 2023! Je kunt je tickets kopen in onze ticketshop!

Wanneer kan ik tickets kopen?

Nu! Onze ticketsale is gestart op woensdag 18 september 2023! Je kunt je tickets kopen in onze ticketshop!

Soorten tickets

Loyalty Ticket

Early Birds
Regular Ticket
Late Ticket

Betalingsmethode

Je kan in de ticketshop op de volgende manier betalen:
Bankcontact
iDEAL
Maestro
MasterCard
Paypal
VISA

Ik ben mijn tickets kwijt

Je kunt contact met ons opnemen via het formulier of door te mailen naar info@firstnoise.nl

FEEST INFO

Hitmachine NYE Festival 2024

Hitmachine NYE Festival 2023 vindt plaats op 31 December 2023

LINE-UP

Cristian-D

Natte Visstick

DJ Dylvn

Smitmeister

Julien Romeo

PEAK

Nick Averton

Wie zijn wij?

Hitmachine NYE Festival is een samenwerking tussen Gemeente Zoetermeer en FirstNoise Events. Na een jarenlange samenwerking tussen beide partijen, breiden we dit nu uit met een nieuw evenement: Hitmachine NYE Festival! Het grootste NYE Feest van de regio.

Bij FirstNoise Events hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe we de faciliteiten en logistiek kunnen perfectioneren. Daarom staan klantenservice, de gezondheid van onze bezoekers en veiligheid centraal op ons festivalterrein. Als bezoeker hoef je dus nergens meer aan te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten, wij zorgen voor de rest.

Locatie

Silverdome Zoetermeer
van der hagenstraat 20, 2722NT Zoetermeer

Leeftijd

Hitmachine NYE Festival is een feest voor jongeren, dat betekent dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je de dag na Hitmachine NYE Festival jarig bent. Als je tijdens het feest jarig bent, ben je natuurlijk welkom om deze bijzondere dag met ons te komen vieren.

ID

Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

Hoe kan je betalen?

Bij Hitmachine NYE Festival betaal je al je drinken met munten. Deze munten kun je op verschillende punten op het terrein kopen door met cash, pin, debitkaart (Maestro) of creditcard (Visa / Mastercard) te betalen.

Kluisjes

Bij alle ingangen zijn kluisjes te vinden waar je je spullen kunt opbergen. De kluisjes zijn groot genoeg om te delen, er passen namelijk 3 jassen in!

Vrijwilliger worden bij Hitmachine NYE Festival

Wil je vrijwiller worden of wil je meer informatie? Mail dan naar info@firstnoise.nl

Vervoer

Trein

Een makkelijke manier om het festival te bereieken is met de trein naar Centrum West Zoetermeer te gaan. Vanaf hier kun je met de bus naar een halte gaan 5 minuten op loopafstand van het SilverDome.

Auto & Parkeren

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Fiets & Scooter

Woon of verblijf je in de buurt? Dan is fietsen de beste en snelste optie. Volg de aangegeven fietsroute naar het festival (gebruik hiervoor SilverDome Zoetermeer als je bestemming) en parkeer je fiets bij de daarvoor bestemde fietsenstallingen.
Als je met de scooter komt, volg dan dezelfde instructies als de fietsers.

Kiss & Ride

Als iemand je wegbrengt, gebruik dan SilverDome Zoetermeer als je bestemming en volg de borden “Kiss & Ride”.

Gezondheid & Veiligheid

EHBO

Tijdens het festival zijn onze EHBO helden dag en nacht beschikbaar om je eerste hulp te verlenen. Voel je je niet lekker? Je kunt altijd bij de EHBO aankloppen voor hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je ouders of de politie bellen; hun grootste zorg is jouw gezondheid, dus aarzel nooit om ze om hulp te vragen!

Zero Tolerance

Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

Medicatie

Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

Wat mag je niet meenemen?

Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd. Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is alleen toegestaan op de camping en niet op het festival terrein. In verband met de veiligheid op het terrein, is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen. Twijfel je over een bepaald item? Stuur ons gerust een Facebook berichtje of een mailtje naar info@firstnoise.nl.

Minder validen

Entree

Door de vele verharde platen in het Silverdome is Hitmachine NYE Festival goed begaanbaar voor iedereen. Kan je niet via de reguliere entree naar binnen, of heb je speciale behoeftes? We hebben een aantal speciale faciliteiten om je hierbij te ondersteunen, mail ons gerust: info@firstnoise.nl Heb je assistentie nodig? Geen probleem, onze Hitmachine crew staat altijd voor je klaar!

Transport

Heb je een parkeerplaats dichtbij de ingang nodig of wil je dichterbij de ingang worden afgezet? Vraag het gerust aan een van de hulpvaardige verkeersbegeleiders. Onze pendelbussen zijn goed begaanbaar voor mindervalide bezoekers. Vragen? Mail ons op: info@firstnoise.nl

Toilet

Bij elke toiletgroep zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor onze mindervalide bezoekers. Help je hulp nodig? Vraag gerust iemand van de Das Mega crew om je te helpen!

PRESS

(semi-) professionele camera

Goed om te weten: Het meebrengen van een een (semi-) professionele camera apparatuur is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op!